Filan™ 100% полиестер, е направен од упредени филамент влакна од полиестер (PES) и се одликува со голема жилавост, цврстина и мека обвивка.

Карактеристики и предности

Асортиман од 80 бои по фарбен карта.

Filan

конец за шиење Filan

физичките карактеристики дадени во табелата се само за компаративни потреби, конечната одлука за соодветноста за избор на конецот е на одговорност на клиентот.

Останати карактеристики