Фарбен карта на конец

Зиппласт ви нуди фарбен карта со извонредно голем избор на нијанси на бои кои варираат во зависност од типот на конецот. Фарбен картата поставена на сајтот служи за ориентациона прегледност и распознавање и може да се разликува од оригиналната фарбен карта заради колор профилот на Вашиот монитор и соодветните гама подесувања за истиот. За точно и прецизно распознавање на нијансата на боја побарајте оригинална фарбен карта од одговорното лице во Зиппласт.

1.Фарбен карта за (Perma Spun, Perma Core, D-Core, Wildcat и Sun stop)

2. Фарбен карта за Filan и Amfil

3. Фарбен карта за Nomex

American&Efird фарбен карта