Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Лиени патент затворачи

Зиппласт лиените патенти не се само патент затворачи туку и моден додаток. Во посебен процес на вбризгување пластичните запци се закачуваат на лентата а резултатот од сето тоа е лиени патент со универзална привлечност.

Трите големини на Зиппласт лиени патенти ги прават погодни за широк спектар на апликации во текстилната и индустријата за облека. На пример за облека за деца и тинејџери, опрема за скијање, спортска облека или пак за шатори или друг вид на потешка ткаенина.

Според широчината на спиралата достапни се како :

1.Лиени патенти L40

лиени патенти L40

2.Лиени патенти L60

лиени патенти L60

3.Лиени патенти L80

лиени патенти L80