Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Метални патент затворачи

Зиппласт металните патенти се истовремено класични и модерни но пред се сигурни. Металните запци се прецизно прикачени на плетената лента и подоцна обработени со цел да се добие силен и издржлив патент затворач.

Се произведуваат во три различни големини и достапни со стандарден или пак специјален клизач. Зиппласт металните патенти се погодни за различни производи со висок квалитет во текстилната и индустријата за облека. На пример фармерки и работна облека, разни производи од кожа или пак модни чевли.

Според широчината на спиралата достапни се како :

1.Метални патенти М40

метални патенти M40

2.Метални патенти М60

метални патенти M60

3.Метални патенти М80

метални патенти M80