Сокриен патент затворач S40

Сокриен патент затворач S40

Сокриен S40 (4 mm широчина на спиралата) патент затворач се користи претежно за женска облека. Неговата исклучително рамна и тенка конструкција овозможува да се постигне дискретна елеганција и фино спојување каде сокрива видливоста на патентот.

Се користи за:

  • фустани
  • здолништа
  • блузи
  • женски панталони
  • навлаки за перници

 

 

 

сокриен патент
Сокриен S40 неделив патент затворач

Каталог на клизачи

Кај сокриениот S40 патент затворач се користат еден вид на клизач кој доаѓа во две форми лакиран (тон-тон) иста боја со бојата на патентот според фарбен карта и никел варијанта.

клизачи за сокриен патент